FiveM normen

De meeste Nederlandse Roleplay servers kennen een aantal normen, dit zijn regels of verwachtingen waar iedereen zich aan dient te houden. Hieronder enkele voorbeelden:


  1. Realisme
    • Een van de belangrijkste normen in FiveM roleplay is realisme. Dit betekent dat spelers zich moeten gedragen alsof ze zich in de echte wereld bevinden. Ze moeten realistische acties uitvoeren en zich aan realistische limieten houden. Bijvoorbeeld, niet zomaar grote sprongen maken met een voertuig.
  2. Verplichte Microfoon
    • Een ander belangrijk deel van Roleplay is de zogehete “voicechat” dit is een systeem waardoor spelers met elkaar kunnen praten en communiceren in het spel. Een microfoon is daarom essentieel om elkaar goed te begrijpen.
  3. Respect voor medespelers
    • In FiveM roleplay is respect voor andere spelers van cruciaal belang. Dit betekent dat spelers anderen niet mogen beledigen, bedreigen of lastigvallen. Het is belangrijk om beleefd en respectvol te zijn, zelfs als je een rol speelt die van nature agressief of gewelddadig is.
  4. Rolspel prioriteren boven het winnen van het spel
    • In FiveM roleplay draait alles om het spelen van een rol. Het is belangrijker om je personage te ontwikkelen en een goede rol te spelen dan om het spel te winnen. Spelers moeten zich richten op het creëren van leuke scenarios in plaats van het verdienen van ingame valuta.

Copyright © 2021-2024 abnt.nl, All rights reserved.